Jornades de la institució Balmes

03/07/2018

El CDIAP de Sant Boi ha assistit a les jornades de la Institució Balmes, arrelada al nostre territori. Les jornades portaven per títol "Nens violents", un tema d'actualitat i delicat que cal posar en debat, doncs com les jornades plantejen: és la violència un símptoma o és la marca de la seva absència?  

La problemàtica de la violència és quelcom que esdevé una preocupació constant, a nivell educatiu i clínic. Alguns nois i noies, en certs moments poden mostrar una actitud agressiva, sigui vers l'entorn, els companys,  els adults o vers ells mateixos. Es parla molt de la simptomatologia de la violència. Tanmateix, és la violència un símptoma o és la marca de la seva absència?

La Institució Balmes us convida a les properes Jornades Tècniques que es realitzaran els dies 2 i 3 de juliol, de 10:00 a 14:00 h., a la sala d'actes del centre "Cal Ninyo", a Sant Boi de Llobregat, amb el tema "Nens violents". Presentació de vinyetes per part de professionals de Balmes I, Balmes II, UME i CRETIC amb la intervenció d'Eric Berenguer que farà una conferència inicial i acompanyarà la conversa.